Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
13 juli 1967. Op die snikhete donderdag stond de wielerwereld even stil. Totaal uitgeput stortte Tom Simpson (1937- 1967) die dag, tijdens de dertiend...Lees meer
Rik Van Looy, intussen 83 jaar oud, werd door journalisten en door zijn supporters niet voor niets tot 'de keizer van Herentals' gekroond. Hij verdeel...Lees meer
Een dampend kopje koffie biedt troost, afleiding of een ogenblik rust. Het hoort bij thuis, of net bij onderweg. Ook voor de intrigerende geschiedenis...Lees meer
Na grote succes in 2018 duikt fotograaf Sigfrid Eggers voor deze publicatie opnieuw achter de schermen op het allerhoogste niveau, dicht op de huid va...Lees meer
Originele uitgave op klein formaat, opgevat als een catechismus van het wielrennen Koers is Religie Dit boekje bewijst waarom, en doet dat aan de hand...Lees meer
Toen Jean-Pierre Monseré zich op die winderige 16 augustus 1970 in Leicester tot wereldkampioen bij de beroepsrenners kroonde, bracht dat een ongekend...Lees meer
Topgerechten uit de joodse keuken Het traditionele joodse restaurant Hoffy’s is al meer dan dertig jaar een begrip in de gastronomie. Sinds het veelbe...Lees meer
Robert Janssens begon zijn carrière als wielerjournalist in de jaren zestig. Tot 2004 volgde hij alle klassiekers en wereldkampioenschappen, en hij wa...Lees meer
In 2019 is het tien jaar geleden dat Frank Vandenbroucke, kortweg VDB, overleed in mysterieuze omstandigheden in Senegal. Zijn legende is al die jaren...Lees meer
“Willem Hiele brengt de filosofie van het terroir van het polderlandschap op een prachtige manier in zijn gerechten.” — Gault&Millau Chef Willem Hiele...Lees meer
De man achter Sven Nys, Marc Herremans en andere topatleten: coach Paul Van Den Bosch “Ik wilde naast de positieve ervaringen ook – en misschien voora...Lees meer
Een nostalgische blik op de Ronde van Frankrijk in tientallen cartoons van Marc Sleen Marc Sleen is niet alleen de geestelijke vader van stripheld Ner...Lees meer
In this book, photographer Sigfrid Eggers offers a unique glimpse behind the scenes of a world-class cycling team. You get to relive the fantastic hig...Lees meer
DE NIEUWE BLOCH-BAKBIJBEL, MET HET BESTE GEBAK VAN GENT TOT TOKIO De legendarische Gentse bakkerij Bloch mag dan enkele jaren geleden haar deuren hebb...Lees meer
This book is the result of a three-year period of intensive collaboration with Kobe Desramaults. It contains exceptional photographs by Stefaan Temmer...Lees meer
EEN LOFZANG OP DE RIJKE TRADITIE VAN DE BELGISCHE BAKCULTUUR, MET RECEPTEN VAN DE PANNE TOT ARLON In ons land heeft bijna elke streek of stad een eige...Lees meer