• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  1. Geschenken
  2. Geschenken voor papa

Geschenken voor papa

Op zoek naar een leuk boek om je papa mee te verrassen? Geef hieronder aan waar je papa van houdt, en je krijgt meteen enkele leuke cadeautips. Elk van deze geschenktips kan je bij jou thuis laten leveren of afhalen in een Standaard Boekhandel in de buurt.

Geschenken voor Vaderdag

 Naar alle literatuur  Naar alle thrillers

Geschenken voor VaderdagVoor excentrieke papa's

The ultimate car crushBert Voet
The ultimate car crush
Achter de poort bij autoverzamelaars

35 mannen en vrouwen vertellen over het virus dat hen opzadelde met die zalige autoziekte. Over hoe ze zich laven aan aroma's van benzine en olie. Over hoe ze sleutelen tot hun vingers verkrampen. En over hoe ze hun rijdende sculpturen vonden, losweekten, over de weg jagen en koesteren, soms generaties na elkaar.

50 keer durvenDagmar Verfaillie & Brecht Vande Walle
Tattoo gids Vlaanderen
De allerbeste artiesten, stijlen en ontwerpen

Een uniek werk dat iedere tattooliefhebber bij de hand neemt om niet verdwalen in het toch wel bijzondere wereldje. Je papa krijgt een inkijk in de persoon van de artiest, zijn of haar werkplek, zijn of haar visie op het vak. Zo kiest hij de stijl en de artiest die matchen met zijn idee of concept.

Geschenken voor VaderdagVoor papa's die een oppepper kunnen gebruiken

Sh*t happensSh*t happens
52 opbeurende inspiratiekaarten voor als alles naar de kl*te is

Heeft je papa een rotdag en ziet hij het glas even halfleeg? Beur hem dan op met de 52 inspiratiekaarten in deze doos. Kies een leuke quote of gedachte, zet de kaart in de houten kaarthouder en maak duidelijk dat je papa morgen een nieuwe kans krijgt. Want sh*t happens.

Dagboek voor kl*te dagenDagboek voor kl*te dagen
Om al zijn frustraties af te reageren

Soms is het leven gewoon kl*te en wil je papa niets liever dan zijn frustraties op iets afreageren. Dit dagboek, gevuld met brutale citaten en ondeugende opdrachten, is ideaal voor die momenten waarop 'even diep ademhalen' en 'positief denken' gewoon niet genoeg zijn. Geef hem dit boek, een potlood en een pen... Zo schrijft, tekent of kleurt hij al zijn frustraties van zich af.