• Gratis levering in België
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten

Omdat de gezondheid van onze klanten en medewerkers onze topprioriteit is, hebben we beslist om vanaf 18/03 de deuren van onze winkels voor onbepaalde tijd te sluiten.
Onze webshop is 24/7 open en we leveren je online bestelling nu gratis aan huis, ongeacht het bedrag dat je besteedt.

Wil je meer weten over onze service tijdens de coronacrisis? Neem hier een kijkje tussen onze meestgestelde vragen van de afgelopen weken.

  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Maak je leven rijker

Maak je leven rijker

In 2019 maken we al 100(!) jaar mensen wegwijs in de wereld van cultuur, onderwijs, vrije tijd en creativiteit. Met open blik begeleiden we jong en oud, Nederlands- en anderstalig, professionele boekenwurmen en toevallige lezers op zoek naar een (ont)spannend verhaal … Voor elk moment in het leven bieden we inspiratie, advies, hulp, richting en ontspanning. Van elk thema kennen we de juiste ingang of vinden we wel een spoor. In tegenstelling tot wat je misschien verwacht, handelt jouw Standaard Boekhandel niet in boeken en papier, maar in het leven van elke dag, voor elke generatie.

Die 100 jaar levenservaring hebben we vertaald in een krachtige klantenbelofte of missie:
“We zijn jouw uitgelezen reisgenoot die je prikkelt, inspireert, steunt, amuseert en vergezelt bij elk groot of klein moment. Op alle vlakken. Persoonlijk, familiaal, sociaal, professioneel … Zo geven we elke dag dat beetje extra aan je leven.”

100 jaar en meer 
Je vindt er (veel) meer dan je zoekt 
Bibs, Scholen & Business