• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Werken bij ons

Werken bij ons

Sinds 1919 al prikkelen, inspireren, steunen, amuseren en vergezellen we jong en oud bij elk groot of klein moment. Persoonlijk, familiaal, sociaal, professioneel … Zo geven we elke dag dat beetje extra aan ieders leven.

Wie wil niet werken voor zo'n ambitieuze, dynamische, snel evoluerende, performante en stabiele organisatie? Want zo zijn we. Een sterke groep die al meer dan 100 jaar mensen wegwijs maakt in de wereld van cultuur, onderwijs, vrije tijd en alles wat daarbij hoort.

Ons jobaanbod is dan ook zo breed als onze wereld van boeken en papier. Overal in het land kun je dicht bij huis aan de slag in meer dan 140 winkels of op onze hoofdkantoren in Sint-Niklaas (Standaard Boekhandel) en Anderlecht (Club).

En waarom niet zelf een winkel runnen? Alleen of met twee. Je krijgt daarbij alle steun van de ervaren experten in onze hoofdkantoren en ons distributiecentrum (Temse). En uiteraard van je collega’s uit het winkelnetwerk. Bij Standaard Boekhandel sta je er nooit alleen voor.

Meer informatie over de verschillende tewerkstellingsmogelijkheden

Werken in onze winkels  Werken in ons hoofdkantoor  Werken in ons distributiecentrum

Word deel van ons DNA en help mee om onze vier fundamentele waarden uit te dragen:

Deskundig Deskundig, klant- en resultaatgericht
Cultuur is ons vakgebied. We spreken en handelen met kennis van zaken en dragen kwaliteit hoog in het vaandel. We kennen onze klant en streven naar een optimale klanttevredenheid. Elk van ons onderneemt de nodige acties om resultaat te behalen.
Ondernemend Ondernemend, pro-actief en eigentijds
We zien opportuniteiten en nemen initiatief. We durven veranderen en vernieuwen, en streven zo naar continue verbetering. We inspireren elkaar door een eigentijdse kijk op ons assortiment en manier van werken.
Open Open, toegankelijk en leergierig
Wij zijn leergierig en kijken met een open blik naar de wereld en de toekomst. Onze deur staat open voor elkaar en voor onze klanten. We groeien en leren van elkaar dankzij een open communicatie.
Samen Samen, enthousiast en betrokken
We zijn betrokken met elkaar, onze klanten en partners. Door ervaringen uit te wisselen en actief naar elkaar te luisteren. Want samen kunnen we immers mooiere resultaten behalen.