• Gratis levering in BelgiĆ«
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten

Omdat de gezondheid van onze klanten en medewerkers onze topprioriteit is, hebben we beslist om vanaf 18/03 de deuren van onze winkels voor onbepaalde tijd te sluiten.
Onze webshop is 24/7 open en we leveren je online bestelling nu gratis aan huis, ongeacht het bedrag dat je besteedt.

Wil je meer weten over onze service tijdens de coronacrisis? Neem hier een kijkje tussen onze meestgestelde vragen van de afgelopen weken.

  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Werken bij ons

Werken bij ons

Sinds 1919 al prikkelen, inspireren, steunen, amuseren en vergezellen we jong en oud bij elk groot of klein moment. Persoonlijk, familiaal, sociaal, professioneel … Zo geven we elke dag dat beetje extra aan ieders leven.

Wie wil niet werken voor zo'n ambitieuze, dynamische, snel evoluerende, performante en stabiele organisatie? Want zo zijn we. Een sterke groep die al meer dan 100 jaar mensen wegwijs maakt in de wereld van cultuur, onderwijs, vrije tijd en alles wat daarbij hoort.

Ons jobaanbod is dan ook zo breed als onze wereld van boeken en papier. Overal in het land kun je dicht bij huis aan de slag in meer dan 140 winkels of op onze hoofdkantoren in Sint-Niklaas en Anderlecht.

En waarom niet zelf een winkel runnen? Alleen of met twee. Je krijgt daarbij alle steun van de ervaren experten in onze hoofdkantoren en ons distributiecentrum (Temse). En uiteraard van je collega’s uit het winkelnetwerk. Bij Standaard Boekhandel sta je er nooit alleen voor.

Word deel van ons DNA en help mee om onze vier fundamentele waarden uit te dragen:

Deskundig Deskundig, klant- en resultaatgericht
Cultuur is ons vakgebied. We spreken en handelen met kennis van zaken en dragen kwaliteit hoog in het vaandel. We kennen onze klant en streven naar een optimale klanttevredenheid. Elk van ons onderneemt de nodige acties om resultaat te behalen.
Ondernemend Ondernemend, pro-actief en eigentijds
We zien opportuniteiten en nemen initiatief. We durven veranderen en vernieuwen, en streven zo naar continue verbetering. We inspireren elkaar door een eigentijdse kijk op ons assortiment en manier van werken.
Open Open, toegankelijk en leergierig
Wij zijn leergierig en kijken met een open blik naar de wereld en de toekomst. Onze deur staat open voor elkaar en voor onze klanten. We groeien en leren van elkaar dankzij een open communicatie.
Samen Samen, enthousiast en betrokken
We zijn betrokken met elkaar, onze klanten en partners. Door ervaringen uit te wisselen en actief naar elkaar te luisteren. Want samen kunnen we immers mooiere resultaten behalen.

Werken in een van onze filialen

Giovanni aan het woord

 


Zelfstandig uitbater worden

Mich & Jan vertellen over hun droomjob