Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Alles wat je moet weten over suiker Het begint door te dringen dat de alledaagse voeding vol zit met suiker en dat het goed voor de gezondheid is om t...Lees meer
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet...Lees meer
Op Instagram is elke foto van een bakje havermout een instant hit, de ontbijtzaken schieten als paddenstoelen uit de grond en McDonald's experimenteer...Lees meer
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. De taarten...Lees meer
Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereide...Lees meer
Van tartelettes tot macarons, van eclairs tot madeleines en van croissants tot verfijnde Franse taarten - in Patisseriebijbel vind je alle Franse klas...Lees meer
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Een perfect gegaard stukje vlees of vis is natuurlijk een genot, maar de echte nuance breng...Lees meer
Krokant van buiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan ...Lees meer
In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als ch...Lees meer
In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Fran...Lees meer
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 80% groenten / 20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak Wat goed is, komt ...Lees meer
De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en o...Lees meer