• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Over charcuterie E-BOOK

Meneer Wateetons
Nederlands | E-book
€ 9,99
+ 9 punten

Omschrijving

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

Specificaties

  • ISBN-nummer: 9789048845354
  • Verschijningsdatum: 22/06/2019
  • Aantal bladzijden: 609
  • Uitgeverij: Carrera
  • Type: E-book
  • Beveiligd met: Digital watermarking
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s): Meneer Wateetons
  • Uitgeverij: Carrera

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 609
  • ISBN-nummer: 9789048845354
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 22/06/2019