Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Richard Bertinet is renowned for his revolutionary and inspirational approach to breadmaking and Dough is an invaluable and beautiful guide to making ...Lees meer
Bestselling author Richard Bertinet uses simple techniques and step-by-step photography to teach you how to make four different types of pastry before...Lees meer
New edition of the highly successful Dough from expert-baker Richard Bertinet on how to make the perfect dough. Updated with new and revised recipes.Lees meer
From the author of the award-winning cookbooks Crust and Dough comes a definitive, accessible guide to make patisserie at home Patisserie, the art of ...Lees meer
Richard Bertinet's revolutionary and simple approach gives you the confidence to create really exciting recipes at home. He begins by mastering the mi...Lees meer
Bestselling author Richard Bertinet uses simple techniques and step-by-step photography to teach you how to make four different types of pastry before...Lees meer
Bread can be open and airy or compact and dense - it is all about the 'crumb' which characterises particular styles of loaf. In this inspiring new boo...Lees meer
A cook book that won the Julia Child Award, the IACP Best Cookbook of the Year Award, a Guild of Food Writers' Award and a James Beard Foundation Awar...Lees meer
Patisserie, the art of the maître pâtissier, is the most admired style of baking in the world and requires the highest level of skill. In this new boo...Lees meer
Finalist for the Guild of Food Writers Specialist or Single Subject Cookbook Award 2020 'If you only have one book about how to make bread, this shoul...Lees meer
Croustillant La leçon de boulangerie Ah les bons croissants chauds et la baguette croustillante. Tout juste sortis de votre four ! Toutes les techniqu...Lees meer
Helps you to master the mighty Sourdough and make your own ferments so that you can make bread anytime. This title looks at speciality breads, using a...Lees meer