• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

What to Have for Dinner

Fannie Merritt Farmer
Paperback | Engels
€ 18,95
+ 37 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Purchase of this book includes free trial access to www.million-books.com where you can read more than a million books for free. This is an OCR edition with typos. Excerpt from book: PART III. COMPANY AND FORMAL DINNERS. COMPANY DINNERS. MENU NO. I. There is an emancipation from the heart in genuine hospitality which cannot be described, but is immediately felt, and puts the stranger at once at his ease.? Washington Irving. Lobster Canapes. Parisienne Soup. Bread Sticks. Stuffed Smelts, Bernaise Sauce. Roast Saddle Of Venison. Sauted Potato Balls. Broiled Tomatoes, Horseradish Hollandaise Sauce. Cheery Mint Sorbet. Pepper And Fruit Salad. Nut Bread Sandwiches. Rice Pudding With Compote Of Oranges. Galettes. Stuffed Raisins. Bonbons. Crackers. Cheese. Noir. n LOBSTER CANAPfiS. Pound lobster meat in a mortar and add an equal quantity of the yolks of hard boiled eggs, mashed and moistened with melted butter. Season highly with salt, cayenne, and French mustard, and moisten with beef extract. Cut stale bread in slices and remove crusts. Cut slices in fancy shapes and saute in butter until delicately browned. Cool, spread with lobster mixture and garnish with rings cut from whites of hard boiled eggs, and finely chopped olives. PARISIENNE SOUP. 4 Ibs. lean beef, cut from 2 tablespoons butter round 1 tablespoon lean raw ham, 2 lbs. marrow bone finely chopped 2 quarts cold water $ cup, each, carrot, turnip, 1 can tomatoes onion and celery, cut in 1 teaspoon peppercorns small pieces. 1 tablespoon salt 2 sprigs parsley bay leaf Wipe meat and cut in inch cubes. Put one-half in kettle with marrow bone, water and tomatoes. Brown remaining half in hot frying pan with some of the marrow from marrow bone, then turn into kettle. Heat slowly to boiling point, and let simmer five hours. Cook ham and vegetables with butter five minutes, then add to soup with peppercorns, salt, parsley and bay leaf. Cook one an...

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
280
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781589636644
Verschijningsdatum:
3/01/2002
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
127 mm x 203 mm
Gewicht:
254 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 37 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.