Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
There has been an increase in the number of foodborne outbreaks over the past few years. This has been due to consumption of contaminated food and a number of outbreaks have been linked to consumption of fresh fruits and vegetables. The major pathogens identified as etiological agents include Salmonella, Escherichia coli, Listeria monocytogenes, and virus-Norovirus. This book includes a desktop research that was carried out to identify the major contamination sources. In addition, laboratory microbiological quality screening of selected fresh fruits and fresh-cut fruit salads was performed to have a broader view of the research problem. A research model based on techno-managerial aspects was developed to illustrate the possible control measures along the supply chain of vegetable production chain. Also, a horticultural assessment scheme for identifying critical sampling locations in a fresh-cut vegetables processing company is included.