Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Marmalade is particularly British creation, even though its origins lie abroad, and its charms have been exported to the wider world. C. Anne Wilson's book was first published in 1986 by Constable, reissued in Britain (Prospect) and the USA (Pennsylvania UP) in 2000, and now takes its place in Prospect's 'English Kitchen' series. It offers a history of marmalade in Britain from its origins as a quince conserve in medieval times, through its first commercialization in Scotland in the 18th century, to its dominant place in the British jam cupboard and on the breakfast table in the modern era. The first edition has been updated to take account of most recent developments.