• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Physical Chemistry of Foods

Pieter Walstra
Hardcover | Engels | Food Science and Technology
€ 381,95
+ 763 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, Physical Chemistry of Foods describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. Coverage progresses from aspects of thermodynamics, bonds and interaction forces, and reaction kinetics, to transport phenomena, polymers, colloidal interactions, nucleation, glass transitions and freezing, and soft solids. This comprehensive volume effectively clarifies the physicochemical processes encountered in food product development.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
830
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780824793555
Verschijningsdatum:
8/10/2002
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
161 mm x 239 mm
Gewicht:
1202 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 763 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juni
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.