• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Mister Jiu's in Chinatown

Recipes and Stories from the Birthplace of Chinese American Food [A Cookbook]

Brandon Jew, Tienlon Ho
Hardcover | Engels
€ 46,45
+ 92 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

JAMES BEARD AWARD WINNER - The acclaimed chef behind the Michelin-starred Mister Jiu's restaurant shares the past, present, and future of Chinese cooking in America through 90 mouthwatering recipes.

ONE OF THE TEN BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: The New Yorker, San Francisco Chronicle - ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: Glamour - "Brandon Jew's affection for San Francisco's Chinatown and his own Chinese heritage is palpable in this cookbook, which is both a recipe collection and a portrait of a district rich in history."--Fuchsia Dunlop, James Beard Award-winning author of The Food of Sichuan

Brandon Jew trained in the kitchens of California cuisine pioneers and Michelin-starred Italian institutions before finding his way back to Chinatown and the food of his childhood. Through deeply personal recipes and stories about the neighborhood that often inspires them, this groundbreaking cookbook is an intimate account of how Chinese food became American food and the making of a Chinese American chef.

Jew takes inspiration from classic Chinatown recipes to create innovative spins like Sizzling Rice Soup, Squid Ink Wontons, Orange Chicken Wings, Liberty Roast Duck, Mushroom Mu Shu, and Banana Black Sesame Pie. From the fundamentals of Chinese cooking to master class recipes, he interweaves recipes and techniques with stories about their origins in Chinatown and in his own family history. And he connects his classical training and American roots to Chinese traditions in chapters celebrating dim sum, dumplings, and banquet-style parties.

With more than a hundred photographs of finished dishes as well as moving and evocative atmospheric shots of Chinatown, this book is also an intimate portrait--a look down the alleyways, above the tourist shops, and into the kitchens--of the neighborhood that changed the flavor of America.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
304
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781984856500
Verschijningsdatum:
9/03/2021
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
208 mm x 262 mm
Gewicht:
1224 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 92 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.