• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

La restauration collective de référence

précis technologique, technique et culinaire

Yannick Masson
Paperback | Frans
€ 59,00
+ 118 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Destinée aux professionnels, une présentation de toutes les facettes de la restauration collective. L'auteur analyse son évolution et son fonctionnement. Il propose également des pistes d'amélioration de la performance et de l'efficience organisationnelle afin d'aider les opérateurs à relever les défis auxquels ils sont confrontés : coûts, ressources humaines, conditions de travail, etc.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:
BPI

Inhoud

Aantal bladzijden:
880
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782386220616
Verschijningsdatum:
16/12/2024
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
180 mm x 240 mm
Gewicht:
1253 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 118 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Banner ebookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.