Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Cuisine Le nouveau répertoire Du CAP au BTS Unique dans sa conception, avec près de 700 techniques et 5 500 recettes, ce répertoire se doit d'être dan...Lees meer
Destinée aux professionnels, une présentation de toutes les facettes de la restauration collective. L'auteur analyse son évolution et son fonctionneme...Lees meer
Trois vieilles demoiselles propriétaires d’un château voient leur tranquille vie bouleversée par le progrès, on veut tracer une ligne de chemin de fer...Lees meer