• Gratis levering in België
 • Altijd een winkel in je buurt
 • Ruim aanbod met 12 miljoen producten

Omdat de gezondheid van onze klanten en medewerkers onze topprioriteit is, hebben we beslist om vanaf 18/03 de deuren van onze winkels voor onbepaalde tijd te sluiten.
Onze webshop is 24/7 open en we leveren je online bestelling nu gratis aan huis, ongeacht het bedrag dat je besteedt.

Wil je meer weten over onze service tijdens de coronacrisis? Neem hier een kijkje tussen onze meestgestelde vragen van de afgelopen weken.

 • Winkels
 • Verlanglijstje
 • Winkelmandje
 1. Home
 2. Boeken
 3. Fictie
 4. Kinderboeken & Jeugdboeken
 5. Lezen
 6. Koning van Katoren (Geef een boek cadeau)
Actieprijs

Koning van Katoren (Geef een boek cadeau)

Jan Terlouw
Nederlands | Paperback
€ 2,00
Promotie

In het kader van de campagne 'Geef een (prenten)boek cadeau' ontvang je 'Koning van Katoren' tijdelijk aan € 2.

Omschrijving

De zeventienjarige Stach droomt ervan om koning van het land Katoren te worden. De oude koning is zeventien jaar geleden overleden en er is nog steeds geen opvolger gevonden. De zes ministers die het land – tijdelijk – besturen geven Stach zeven opdrachten. Als Stach erin slaagt die te vervullen wordt hij de nieuwe koning van Katoren. Maar zoeken de ministers eigenlijk wel een nieuwe koning?

'Koning van Katoren' verscheen in 1971 en is inmiddels toe aan z'n 65ste druk. Het boek is bekroond met o.a. een Gouden Griffel en de Europese Jeugdboekenprijs. In 2012 is 'Koning van Katoren' verfilmd.

Geef een boek cadeau

De campagne 'Geef een (prenten)boek cadeau' heeft als missie om alle kinderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Ook wij als boekhandel zetten onze schouders onder deze campagne. Daarom bieden we jou voor een heel klein bedrag 'Koning van Katoren' aan. Een échte klassieker. Koop het boek voor jezelf of nog beter ... Geef het aan iemand die, om gelijk welke reden, geen boeken ter beschikking heeft en draag zo je steentje bij.

Specificaties

Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud