Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book is based on a PhD study conducted at Newcastle University. The introductory chapters describe how low quality forages and secondary metabolites affect ruminal fermentation, debates environmental issues related to intensive livestock production and how wild shrubs can help smallholder farmers to raise livestock more sustainably. The third chapter evaluates the chemical composition of Solanum lycocarpum in different fractions. The fourth, fifth and sixth chapters discuss experimental data on the in vitro fermentation profiles and degradability parameters of Solanum lycocarpum fractions used solely as a roughage or an additive to ruminant diets. Methane production is also evaluated in some experiments presented. This book will be especially interesting for researchers involved in sustainable animal production and ruminant research. Special thanks to Dr. Abdul Chaudhry from Newcastle University for his input in this work and to Capes (Brazilian Federal Agency for the Support of Graduate Education) for funding my PhD studies.