Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Wheat (Triticum Aestivum) is a grass, originally from the Fertile Crescent region of the Near East, but now cultivated worldwide. In 2007 world production of wheat was 607 million tons making it most produced cereal after maize (784 million tons) and rice (651 million tons).To improve the yield of wheat production different projects are in process. We have developed database on codon preference of selected wheat proteins. Most preferably Codon Preference and Codon biasness refers to same phenomena describing about the usage of synonymous codons. Wheat has a large hexaploid genome that has been sequenced. We have particularly taken only those genes whose nucleotide and amino acid sequence is known in databases. The fasta format Sequences of heat shock proteins and protein kinase were taken from UniProt and codon preferences were find. Then different tools are used to make the tables and Pi charts of codon preference of wheat.