Winkelmandje

Vragen?

Contacteer onze klantendienst voor al je vragen.
Mail of bel 078/10.00.78 (lokaal tarief).
Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 19.30 uur, op zaterdag van 9.30 tot 17 uur.

Subtotaal€ 0,00

Verzendkosten

Totaal (inclusief BTW)€ 0,00

Verzendkosten

 • GRATIS bij afhaling in je Standaard Boekhandel.
 • Bezorgen in België (€ 2,45) en Nederland (€ 4,50)
 • Geen verzendkosten voor e-books

Betaling

 • Bij afhaling in je Standaard Boekhandel op vertoon van je klantenkaart
 • Online veilige betaling met SSL-verbinding
  onlinePaymentProviders

De zeven zussen

Lucinda Riley Paperback Nederlandstalig € 12,99
 • Op werkdagen voor 22 u. besteld, volgende dag geleverd
 • Bekijk meer info Bestel je op maandag t.e.m. vrijdag voor 22 uur? Dan wordt je bestelling de volgende dag geleverd.

  Bestel je op zaterdag of zondag? Dan wordt je bestelling dinsdag geleverd.

  We doen er alles aan om je bestelling op tijd te leveren, maar in uitzonderlijke gevallen kan de levering vertraagd zijn.
Beschikbaar binnen 30 min.:

Verzendkosten

 • GRATIS  bij afhaling in je Standaard Boekhandel.
 • Bezorgen in België (€ 2,45) en Nederland (€ 4,50)
 • Geen verzendkosten voor e-books

Betaling

 • Bij afhaling in je Standaard Boekhandel op vertoon van je klantenkaart
 • Online veilige betaling met SSL-verbinding

Omschrijving

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen? De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent."

Productdetails

ISBN: 9789401609371
Publicatiedatum: 18/06/2018
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Gewicht: 758 gr
Uitvoering: Met zachte kaft
Afmetingen: 214 mm x 140 mm x 49 mm
Editie: 15

Reviews

Ontspannende lectuur! 31/12/2018 review.author.anonymous

Zeven zussen, waarvan er eentje nooit in het verhaal voorkomt. Zes totaal verschillende karakters. Zes totaal verschillende verhalen. Allemaal werden ze geadopteerd door pa Salt. Als die plots sterft, verzamelen de zussen in sneltempo in het ouderlijke huis in Zwitserland. Een prachtig landhuis, vlakbij het meer van Genève.Voor de begrafenis moet er niets meer geregeld worden. Dat heeft pa Salt allemaal al in orde gebracht. Hij werd in een kist gedropt in zee, net zoals hij het wilde. Zonder dienst, zonder ritueel. Geen last voor de zussen. Na zijn dood krijgen ze allemaal een persoonlijke brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Niets houdt de zus nog in Genève en één voor één zwermen ze weer uit. Verspreid over de wereld.Het verhaal start met de oudste zus, Maia. Ze is steeds vlakbij het ouderlijke huis blijven wonen. Maar na de dood van haar adoptievader vindt ze dat het hoog tijd is om haar vleugels uit te slaan. De aanwijzigingen in haar brief brengen haar naar Brazilië waar ze begint aan een doldwaas avontuur dat haar hopelijk de waarheid brengt over haar afkomst. Het brengt haar bij een adelijke familie waar ze mogelijk een link mee heeft. Maar die haar niet meteen willen helpen in haar zoektocht. En dan gaat het verhaal terug in de tijd van de adelijke familie waar Maia misschien wel een link mee heeft. En wat heeft het Christusbeeld in Rio te maken met haar geschiedenis?Ik las veel lovende woorden over De Zeven Zussen-reeks van Lucinda Riley. En dat prikkelde me. Zouden de boeken echt wel zo goed zijn? Of was het de zoveelste hype die toch wat overdreven was? Na de eerste bladzijden was het al raak. Lucinda Riley schrijft vlot en beeldend. Ze slaagt erin je helemaal mee te slepen in het verhaal. Je draait blad na blad na blad en voor je het goed en wel beseft, heb je een boek helemaal uitgelezen. Het zijn nochtans geen dunne boekjes. Maar eigenlijk sta je er nooit bij stil, het leest als een sneltrein en je wil meteen starten met het volgende boek.Ongelooflijk benieuwd naar het tweede boek en naar de verhalen van de andere zussen. Hoe kwamen ze bij pa Salt terecht? Welke mysterie schuilt er achter hun adoptie? Je wil het verhaal gewoon helemaal mee uitspitten. Ik kan niet wachten om die volgende dikke pillen gewoon vast te pakken en tot het laatste woord te verslinden.

Verslavende reeks! 04/12/2018 An J.

Ondertussen het eerste en tweede boek gelezen, en kan niet wachten om het derde te downloaden.  Het eerste boek begint een beetje slap naar mijn gevoel, maar al snel word je meegezogen in het verhaal.  Het tweede boek begint op dezelfde manier, maar opnieuw zit je voor je het weet in een prachtig verhaal.  Bovendien zit er altijd een vleugje geschiedenis in, wat aardig meegenomen is.  Een aanrader!!

geen grote letter 13/11/2018 review.author.anonymous

Beste lezer,

Helaas bestaat er geen Grote-letter-uitgave van dit boek. Bij het e-book kan u wel het lettertype aanpassen naar uw voorkeur. U kan hiervoor  ISBN 9789401608299 in het zoekvenster ingeven.

Met vriendelijke groet,

Standaard Boekhandel

de zeven zussen 12/11/2018 review.author.anonymous

Bestaat die reeks ook in grote lettertekst ?

Boek om in 1x uit te lezen 06/09/2018 Anja P.

Ik sta al te popelen om deel 2 te beginnen lezen. Fijn boek mooi geschreven. Boeken van deze schrijfster ga ik nog downloaden.
grt Anja

Top! 22/08/2018 review.author.anonymous

Een verslavende reeks over 6 geadopteerde zussen.
Samen vormen de zeven delen één geheel.
Iedereen die het eerste deel gelezen heeft komt heel snel een volgend halen.
Perfect voor de meeste dames.
Vlot geschreven, geen Montefiore en je steekt er nog eens iets van op.
TOP!!