Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Wij, de buren van de Noordzee, we zijn verwend. We hebben de lekkerste vis ter wereld zomaar voor het hengelen, Kabeljauw, wijting, zeeduivel of zonne...Lees meer
€ 26,99
Levering 1 à 2 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
In zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist werkt Bart dagelijks met de allerbeste ingrediënten en serveert hij gerechten die een ode zijn aan ver...Lees meer
In zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist werkt Bart dagelijks met de allerbeste ingrediënten en serveert hij gerechten die een ode zijn aan ver...Lees meer
€ 26,99
Levering 1 à 2 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Dit kookboek biedt een verzameling van meer dan 60 overheerlijke, of zijn het ovenheerlijke recepten die perfect zijn voor elk moment van het jaar. Or...Lees meer
Njam!, de lekkerste kookzender van Vlaanderen en Nederland, bestaat al meer dan 10 jaar. Dat vieren we met dit feestboek waarmee je alle grote en klei...Lees meer
Stephanie Bex is een happy foodie die dag in, dag uit gepassioneerd bezig is met eten, koken en recepten bedenken. Achter de schermen van de kookzende...Lees meer
Nothing brings people together like good food. 76 supermakkelijke recepten die je kan serveren tijdens een paasbrunch, een tuinfeest, een framily dinn...Lees meer
Het ontbreekt ons wel eens: de inspiratie om elke dag een lekkere maaltijd op tafel te toveren. Daarom is koken volgens een weekmenu zo heerlijk; het ...Lees meer
Klaar in 20 minuten is HET ideale kookboek met 100 recepten die voldoen aan dé belangrijkste vereisten voor de easy-going kok van vandaag: Klaar in mi...Lees meer
Je hebt zo van die dagen dat je nood hebt aan gezellig eten; comfort food voor jou alleen in de zetel of cosy food met vrienden. In plaats van dan die...Lees meer
Roger van Damme: "Een groot gebaar" zou een antwoord moeten zijn op de vele vragen die ik in mijn carrière gekregen heb, vragen van hobbykoks én profe...Lees meer
The Gin and tonic hype continues. In deze handige softcover Pocket Guide bespreekt meester-mixoloog Manuel Wouters maar liefst 150 Gins. Hij licht nie...Lees meer