Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The book is a comprehensive and need oriented volume encompassing the latest and balanced information about various aspects of fruit culture (tropical...Lees meer
The book focuses on conventional and recent propagation techniques delving upon crop-wise depictions of different propagation methods in horticultural...Lees meer
The book contains latest information on varieties and scientific crop production practices of more than 70 vegetables right from nursery to marketing....Lees meer
Tuber and root crops are the third important group of food crops after cereals and pulses, feeding about one fifth of the world population. With the b...Lees meer
The book post harvest technology assumes great attention during recent years since preservation of agricultural produce is a basic necessity to sustai...Lees meer
This book "Spices" comprehends and provides latest information on economic importance, botany, chemical composition, crop improvement, agro-technology...Lees meer