Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Michel Eyckerman heeft meer dan 25 jaar ervaring in de patisserie- en chocoladesector, behoort tot de Internationale Technisch adviseurs bij Puratos NV, is manager bij het Belcolade Chocolate Center en geeft allerlei opleidingen alsook masterclasses chocolade en bier.Copyright foto: Romy Tenbuyser
Niet te missen boeken geschreven door Michel Eyckerman
De twee meest geliefde Belgische exportproducten, chocolade en bier, hebben veel meer met elkaar gemeen dan je denkt. Het roosteren van de mout en van...Lees meer
De twee meest geliefde Belgische exportproducten, chocolade en bier, hebben veel meer met elkaar gemeen dan je denkt. Het roosteren van de mout en van...Lees meer
Les deux produits d'exportation belges les plus appréciés, le chocolat et la bière, ont bien plus en commun qu'on ne le pense. Le processus de torréfa...Lees meer