Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
description_du_livre" : "'Le Gastronome français, ou L'art de bien vivre' est une anthologie qui célèbre l'art culinaire et l'art de vivre à travers u...Lees meer
L'almanach des gourmands Véritable oeuvre fondatrice de la gastronomie, l' Almanach des Gourmands est à la fois le premier guide gastronomique et le p...Lees meer
« Si manger est une nécessité, savoir manger est un art où la connaissance des aliments compte tout autant que leur dégustation. En ce sens l'honorabl...Lees meer
Le 'Gastronome français, ou L'art de bien vivre' est une anthologie captivante qui explore le riche univers de la gastronomie française à travers une ...Lees meer
Prince des épicuriens., Grimod de La Reynière (1758-1838) a élevé la cuisine au rang des beaux-arts. Les repas qu'il organisait sont devenus légendair...Lees meer
Manuel des amphitryons Grimod de La Reynière Ce manuel a été écrit pour la nouvelle société bourgeoise issue de la Révolution française. La première p...Lees meer