Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Noma

Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepi
Hardcover | Engels
€ 59,95
+ 119 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Prijzen

  • James Beard Foundation Book Awards (Photography) 2011
    Winnaar
  • James Beard Foundation Book Awards (Professional) 2011
    Winnaar
  • IACP Crystal Whisk Award (Food Photography) 2011
    Winnaar

Omschrijving

René Redzepi has been widely credited with re-inventing Nordic cuisine. His Copenhagen restaurant, Noma, was recognized as the third best in the world by the San Pellegrino World's 50 Best Restaurant awards in 2009 and received the unique 'Chef's Choice' award at the same ceremony. Redzepi operates at the cutting edge of gourmet cuisine, combining an unrelenting creativity and a remarkable level of craftsmanship with an inimitable and innate knowledge of the produce of his Nordic terroir.

At Noma, which Redzepi created from a derelict 18 th Century warehouse in 2003 after previously working at both elBulli and The French Laundry, diners are served exquisite concoctions, such as 'Newly-Ploughed Potato Field' or 'The snowman from Jukkasjärvi', all painstakingly constructed to express there amazing array of Nordic ingredients. Redzepi's fascination with giving his diners a real taste of their food's environment extends to serving dishes upon pebbles found in the same fields as his produce. His search for ingredients involves foraging amongst local fields for wild produce, sourcing horse-mussels from the Faroe Islands and the purest possible water from Greenland. Redzepi has heightened the culinary themes of seasonal and regionally sourced, sustainable ingredients to an exquisite level, and in doing so has created an utterly delicious cuisine.

Noma is an unprecedented opportunity to learn about Redzepi and Noma's history and philosophy, the sourcing of ingredients, the experimentation behind the dishes and the cultural significance of dining at Noma. Accompanying this insight into Redzepi's world will be over 90 of Redzepi's recipes, by far the most comprehensive collection ever published. The book will also feature a series of specially commissioned photographs, illustrating the food and atmosphere of Noma, as well as the Nordic environment that lies at the heart of Redzepi's cuisine.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
368
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780714859033
Verschijningsdatum:
4/10/2010
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
292 mm x 257 mm
Gewicht:
2199 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 119 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.