Gelukseten

Henrik Ennart,Niklas Ekstedt
Paperback
Nederlandstalig
ISBN :
9789000364565
Publicatiedatum :
25/10/2018
Pagina's :
239
Uitgever :
UNIEBOEK | HET SPECTRUM
Ondertitel :
het verband tussen goed eten en een goed humeur
Gewicht :
733 gr
Uitvoering :
Met zachte kaft
Afmetingen :
240 mm x 180 mm x 30 mm
Editie :
1e editie
€ 20,99
Op werkdagen voor 22 u. besteld, volgende dag geleverd
help Bestel je op maandag t.e.m. vrijdag voor 22 uur? Dan wordt je bestelling de volgende dag geleverd.

Bestel je op zaterdag of zondag? Dan wordt je bestelling dinsdag geleverd.

We doen er alles aan om je bestelling op tijd te leveren, maar in uitzonderlijke gevallen kan de levering vertraagd zijn.
+ In winkelmandje + In verlanglijstje

Omschrijving

Voedsel bepaalt hoe we ons voelen, dus eet jezelf gelukkig!

Het eten op je bord doet niet alleen wat met je lichaam, maar ook met je hersenen. Het kan je humeur verbeteren, je concentratie verhogen en het kan zelfs ingezet worden tegen stress, angsten en depressies. In deze Scandinavische bestseller spreekt wetenschapsjournalist Henrik Ennart verschillende toonaangevende onderzoekers over de relatie tussen het brein en voedsel en bekijkt de overeenkomsten tussen het mediterrane, Scandinavische en Japanse dieet.

Zweedse topchef en coauteur Niklas Ekstedt vertaalt de wetenschappelijke kennis in 38 overheerlijke recepten met ingrediënten uit de gezondste keuken van de wereld. Een boerenkoolsalade of een gazpacho, golden milk of gebraden kip? Geluk smaakte nooit eerder zo lekker.

'het is fascinerend te zien dat het verband tussen goed eten en een goed humeur wordt bevestigd door de meest recente wetenschap.' Hugh Fearnley-Whittingstall, auteur van Veg!

Niklas Ekstedt is een Zweedse chef-kok. Hij liep stage bij El Bulli in Spanje en The Fat Duck in Engeland. Met zijn restaurant in Stockholm, waar hij op open vuur kookt, is hij een van de mensen die de Scandinavische keuken internationaal op de kaart heeft gezet.

Onderzoeksjournalist Henrik Ennart volgt al jaren de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken over eten en gezondheid op de voet. Voor Svenska Dagbladet schrijft hij al vijftien jaar over de voedselindustrie.

Opmerking
Het boek dat je aan je winkelmandje toevoegt, is een e-book. Na aankoop verschijnt het e-book onmiddellijk in ‘Mijn e-bibliotheek’ en ontvang je een e-mail met een link om het e-book te downloaden.
Er is 1 product toegevoegd aan je winkelmandje
product thumb
 
 
 
Je winkelmandje bevat nu producten en bedraagt: product en bedraagt:
Speciaal voor jou geselecteerd
De buitenstaanderNederlandstaligStephen King 
€ 24,99
50 tinten wijsNederlandstaligLynn Wesenbeek, Kris Colpaert 
€ 19,99
De CalderaNederlandstaligJohn Flanagan 
€ 16,99
Een OdysseeNederlandstaligDaniel Mendelsohn 
€ 23,99

Verder winkelen
Reviews
Schrijf je eigen review
Nieuw
3x3=EEN PASSEND GEWICHT VOOR IEDEREENNederlandstaligFrouwkjen van Duin 
€ 18,95
Killerbody DieetNederlandstaligFajah Lourens 
€ 20,00
Nooit meer hetzelfde - Hoe ik door kanker mijn ware ik vondNederlandstaligMonica de Groote 
€ 19,50
Ik drink niet meerNederlandstaligLoïs Bisschop 
€ 15,00

Van dezelfde auteur
Happy FoodEngelstalig e-bookHenrik Ennart,Niklas Ekstedt 
€ 20,44

Deze review werd al gerapporteerd als ongepast.
Onze moderators zullen dit zo snel mogelijk nakijken.

Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen?

Onze moderator zal dit dan zo snel mogelijk nakijken

Gelukseten

Gelukseten

Henrik Ennart,Niklas Ekstedt

ISBN :
9789000364565
Publicatiedatum :
25/10/2018
Pagina's :
239
Uitgever :
UNIEBOEK | HET SPECTRUM
Ondertitel :
het verband tussen goed eten en een goed humeur
Gewicht :
733 gr
Uitvoering :
Met zachte kaft
Afmetingen :
240 mm x 180 mm x 30 mm
Editie :
1e editie

Stuur dit product door naar je vrienden

Is dit iets voor jouw vriend(in)? Breng haar/hem dan op de hoogte via e-mail.