Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Zout is een natuurlijke hulpbron die van levensbelang is voor alles wat leeft. Mensen gebruiken het al eeuwen voor het conserveren van voedsel. Maar wat is zout precies en waar komt het vandaan? Het zit in zeewater en in ondergrondse aardlagen. Hoe kunnen we het daar uit halen en kan het opraken? En waarom is te weinig zout in ons lichaam niet goed, maar te veel ook niet?
Dit boek geeft antwoord op al deze vragen. Je kunt erin lezen waar zout vandaan komt, hoe het wordt gewonnen en waarom het altijd zo belangrijk is geweest en nog steeds is.