Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
DE PASSIE VAN ANOUCK & JORIS Anouck & Joris Delanghe hebben iets aangedurfd waarvan velen jarenlang dromen : ze hebben een bed and breakfast geopend in Frankrijk. Velen zien alleen de romantiek van een bed and breakfast en denken dat het ook voor de uitbaters eeuwig vakantie is. Reizigers in uw huis ontvangen, lijkt gemakkelijk, maar het vergt organisatie en vooral een niet aflatend enthousiasme. In die opdracht slagen Anouck en Joris wonderwel. Ze hebben op korte tijd een onberispelijke reputatie opgebouwd. Zij gebruiken hun passie voor de gastronomie en hun horeca-ervaring om van La Maison Blanche aux Volets Bleus een bijzondere plek te maken. Ze bereiden de lekkerste gerechten met de fijnste Bretoense ingrediënten. Op die manier zijn ze de beste ambassadeurs geworden van een regio die niet alleen rijk is aan streekproducten, maar ook aantrekkelijk vanwege zijn ongerepte natuur en mysterieuze cultuur. Wie voor een verblijf bij Anouck en Joris gaat, kiest dus voor een authentieke vakantie in alle rust. Ze delen hun passie graag met anderen. Naast hun twee kookboeken, een over de Provençaalse en een over de Bretoense keuken, is dit boek daar het beste bewijs van. Dit is een boek voor levensgenieters of voor mensen die dat willen worden. ERWIN DE DECKER EN PETER JACOBS, AUTEURS VAN LOGEREN BIJ BELGEN IN FRANKRIJK.