• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Volatile Compounds Formation in Specialty Beverages

Hardcover | Engels | Food Biotechnology and Engineering
€ 351,45
+ 702 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Beverages are a convenient and versatile product that may either serve to fulfill consumers' needs for hydration or as a pleasant liquor. Among the sensory attributes of beverages that drive consumer acceptability is aroma, directly influenced by the quantity and type of volatile compounds contained inside them. Volatile Compounds Formation in Specialty Beverages contains remarkable information about volatile compounds of specialty beverages, addressing aspects involved from production processes to biochemical pathways.

Divided in two sections, this book answers such key-questions as like how different classes of volatile compounds affect the specialty beverage sensory profile; furthermore, the section on distilled beverages brings supplies information on the contribution of maturation to the beverage volatile profile.

Key Features:

  • Provides information on the contribution of each class of volatile compounds to the beverages' aroma
  • Describes the biochemical pathways involved in the volatile compounds generation
  • Covers both traditional and exotic, fermented, and distilled beverages
  • Shows how the production process affects the volatile compounds formation
  • Organized by experienced editors and written by authors from around the world, this book describes the most important aspects of volatile compounds formation in traditional beverages like whisky and sparkling wine, as well as in exotic beverages like cachaça and kombucha. It is a unique source for food scientists, chemists, chemical engineers and other professionals interested in learning about volatile compounds formation in fermented and distilled beverages.

    Specificaties

    Betrokkenen

    Uitgeverij:

    Inhoud

    Aantal bladzijden:
    232
    Taal:
    Engels
    Reeks:

    Eigenschappen

    Productcode (EAN):
    9780367631901
    Verschijningsdatum:
    9/03/2022
    Uitvoering:
    Hardcover
    Formaat:
    Genaaid
    Afmetingen:
    156 mm x 234 mm
    Gewicht:
    526 g
    Standaard Boekhandel

    Alleen bij Standaard Boekhandel

    + 702 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
    AANGERADEN

    Alles voor een vliegende start

    op school en op kantoor
    AANGERADEN
    Tips voor een vliegende start
    E-BOOK ACTIE

    Tot meer dan 50% korting

    op een selectie e-books
    E-BOOK ACTIE
    E-book kortingen
    Standaard Boekhandel

    Beoordelingen

    We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.