Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Although Thailand is currently the leading tuna fish exporter in the world, this research asks whether the Thai tuna industry really sustainable. Almost all the raw tuna is imported prior to processing for re-export, and tuna stocks are known to be over-fished. This research examines the economic, environmental, and social sustainability aspects of the Thai tuna industry. There are three major parts - forecasting future tuna demand, internal and international competitiveness analysis, and sustainable livelihoods of processing workers analysis. The Thai tuna industry will not probably be environmentally, economically, and socially sustainable without substantial adjustment. The industry faces many severe problems in the near future as reflected in lower demand forecasts, lack of raw material, unprofitable fishing operations, emerging shortages of motivated, well-paid, skilled labour, and binding rules of origin and tariff restrictions. As this analysis clearly demonstrates, maintaining both tuna fishing and the processing industry in Thailand will be difficult.