Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
'Tres sinfonías' es un ágil recorrido por la cocina en España desde los celtíberos hasta el Ándalus. Con la Reconquista y la caída de Granada estuvo a punto de perderse toda esa exquisita gastronomía, pero por un lado, gracias a los conventos ?encargados de preservar la cultura como ocurrió en la Edad Media?, concretamente los femeninos, que rescatan la deliciosa repostería hispanomusulmana e incluso la expanden hacia el Nuevo Mundo, y por otro lado, los moriscos que llevan consigo toda esta cultura culinaria que heredarán países como Argelia, Túnez y sobre todo Marruecos ?el gran continuador de la cocina andalusí?, podemos disfrutar de estos manjares por los que no pasa el tiempo.Las personas aficionadas a lo culinario también disfrutarán de un pequeño recetario marroquí que Mustapha Busfeha García recoge, acompañado por algunas reflexiones sobre la cocina, costumbres, usos y gastronomía de ese país.