Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Total phenolic and flavonoid contents in the extracts of some vegetables were determined by Rhodanine and AlCl3 reagents and their amount calculated as gallic acid equivalent (GAE) and rutin equivalent (RE) fresh weight respectively, using UV-VIS spectrophotometer. The result show that, the level of total phenolic content varied from (33.333±0.028 to 22.078±0.028mg/g GAE) Okra, Tomato (25.792±0.036 to 21.438±0.063mg/g GAE), Amaranthus Viridis (10.042±0.059 to 7.208± 0.036mg/g GAE), Cassia Tora (22.647±0.062to 9.961±0.098mg/g GAE), Laptadenia hastata (7.5420±0.072 to 2.583±0.036 mg/g GAE),Cucumber (10.294±0.018 to 6.078±0.059 mg/g GAE) and Cabbage (15.118±0.096 to 6.410±0.07 mg/g GAE). Total flavonoid contents varied from (29.979±0.095 to 10.956±0.095 mg/g RE) Okra, Tomato (23.804±0.096to 10.902±0.073 mg/g RE), Amaranthus Viridis(29.373±0.028 to 18.803±0.083mg/g RE), Cassia Tora (5.625±0.025 to 3.417±0.036 mg/g RE), Laptadenia hastate (6.725±0.069 to 5.882±0.084 mg/g RE),Cucumber (7.917±0.088 to 5.813±0.063 mg/g RE ) and Cabbage(12.708±0.029 to 9.333±0.026 mg/g RE).