Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Here in Ruth Van Waerebeek's wonderful compendium of 250 delicious recipes, is the best of Belgian cuisine. It is a cuisine that traditionally prizes regional and seasonal ingredients and there are dishes in this comprehensive collection using all the ingredients synonymous with the country including endives, mussels, chocolate and beer!
Belgium is a country that boasts many Michelin-starred restaurants and it is sometimes said that Belgian food is served in the quantity of German cuisine but with the quality of French cuisine. It's a country where home cooks - and everyone, it seems, is a great home cook - spend copious amounts of time thinking about, shopping for, preparing, discussing, and celebrating food. With its hearty influences from Germany and Holland, herbs straight out of a medieval garden, and condiments and spices from the height of Flemish culture, Belgian cuisine is elegant comfort food at its best- slow-cooked, honest and satisfying, perfect for a Sunday lunch, a dinner party, or a casual family gathering
Here in Ruth Van Waerebeek's wonderful compendium of 250 delicious recipes, is the best of Belgian cuisine. It is a cuisine that traditionally prizes regional and seasonal ingredients and there are dishes in this comprehensive collection using all the ingredients synonymous with the country: endives, mussels, herrings, white asparagus, Brussels sprouts, mustard, beer and chocolate. There are national dishes such as waterzooi, moules frites, hutsepot, stoemp and of course waffles. For the adventurous cook there is much to explore in this varied and perhaps unfamiliar cuisine. As the Belgians say, since everybody has to eat three times a day, why not make a feast of every meal?