• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Science of Cooking

A Quick Immersion

Claudi Mans
Paperback | Engels | Quick Immersion | nr. 4
€ 13,45
+ 26 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

SUMMARY
In recent years, new products, new techniques and new cooking styles have entered the market with force. And, at the same time, interest has grown in the relationship between nutrition, health and gastronomy. The sciences-biology, physics and chemistry- are the tools for understanding the entirety. Chemistry, in particular, describes what substances are responsible for color, smell and taste, and why they change in cooking. On the other hand, the chemical and biological structures of animal and plant cells and tissues explain the textures and their changes in the kitchen. In this book, all these aspects are treated with every day and understandable language, while it remains technically rigorous and provides a large amount of information. With all this, the reader will be able to know what is in their food before and after cooking it, resulting in greater intellectual satisfaction, added to the sensory.ENDORSEMENTS
"An incisive and well-documented book that provides an entrance into the world of cuisine as seen through the prism of science." Ferran Adrià, elBulliFoundation
"This book of Professor Mans is an excellent description of some of the science that is important for cooking, told as science, but through the eyes of a chef." David A. Weitz, Mallinckrodt Professor of Physics and of Applied Physics at Harvard University.
"Claudi Mans's Science of Cooking is a brisk, clearly written, non-technical introduction to the applied chemistry that all cooks practice in the kitchen, and that everyone benefits from when we eat." Harold McGee. Chemist and Writer.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
182
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 4

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781949845068
Verschijningsdatum:
17/09/2019
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
127 mm x 203 mm
Gewicht:
185 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 26 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.