• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The New Wildcrafted Cuisine

Exploring the Exotic Gastronomy of Local Terroir

Pascal Baudar
Hardcover | Engels
€ 53,95
+ 107 punten
Uitvoering

Omschrijving

"This gorgeous book will make you salivate and dream. Pascal Baudar is exploring important culinary terrain."--Sandor Ellix Katz, author of the New York Times bestseller The Art of Fermentation

The New Wildcrafted Cuisine takes incorporating wild foods into your meals to a new, palate-bending level and in the process redefines terroir as we've come to know it.

Award-winning author and "culinary alchemist" Pascal Baudar, a professional forager and wild food instructor, combines his research and in-depth knowledge of plants and landscapes with the fascinating and innovative techniques of a master food preserver.

This beautifully photographed book offers up dozens of creative, seasonal recipes and instructions for preparing a variety of preserved foods, including Pickled Acorns, White Sage-Lime Cider, Wild Kimchi Spice, Wild Mustards, Currant Capers, Infused Salts with Wild Herbs, Pine Needle Vinegar, and much more.

The New Wildcrafted Cuisine is sure to inspire both chefs and adventurous eaters to explore their own bioregions and find an astonishing array of plants and other materials that can be used in their own kitchens.

"A beautiful book, loaded with recipes and techniques."--Saveur

"Pascal's book contains some of the most unique and innovative ideas that you'll ever find for using wild flavors. Clear instructions accompany each recipe, along with striking photos of the ingredients and finished products."--Samuel Thayer, author of The Forager's Harvest

"[Baudar is] perhaps the prince of wildcrafted haute cuisine: He creates visually stunning, palate-pleasing recipes using innovative cooking processes and foraged ingredients"--NPR's "The Salt"

"A gorgeously photographed collection of prose and recipes that's both survival manual and mission statement."--Los Angeles Times

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
432
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781603586061
Verschijningsdatum:
24/03/2016
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
203 mm x 259 mm
Gewicht:
1406 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 107 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.