• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Glycaemic Index

A Physiological Classification of Dietary Carbohydrate

T M S Wolever
Paperback | Engels
€ 136,45
+ 272 punten
Uitvoering
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The glycaemic index (GI) is a measure of the ability of a food to raise blood sugar. Written by one of the co-inventors of the term, this is a clear and balanced review of current knowledge on this controversial concept. The book explores all the key issues of the definition of the GI, how to measure the GI of a food, how to apply GI information to meals and diets, the reasons why foods have different GI values and the impact of altering a diet GI on health and disease. The book highlights the benefits and the problems surrounding the GI concept, while encouraging readers to think critically about the issues involved.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
240
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781845937225
Verschijningsdatum:
18/05/2010
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
170 mm x 242 mm
Gewicht:
539 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 272 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Banner ebookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.