• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Essential Guide for Becoming a Chef

Hardcover | Engels
€ 288,45
+ 576 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A chef is a professional cook that has received training in all aspects involved in the preparation of food. Chefs are given various titles according to their specialties such as chef de cuisine, sous-chef, chef de partie and commis or range chef. The work of a chef also involves food presentation, food styling, meal planning, etc. For someone with an interest and eye for detail, this book covers the most significant topics in the field of professional cooking. It will serve as a valuable source of reference for those interested in this field.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
278
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781639875276
Verschijningsdatum:
1/03/2022
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
203 mm x 276 mm
Gewicht:
870 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 576 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie april
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.