• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

The Complete Vegetable Cookbook

A Seasonal, Zero-Waste Guide to Cooking with Vegetables

James Strawbridge
Hardcover | Engels
€ 41,95
+ 83 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A must-have guide for every cook on how to prepare, store, and cook fresh seasonal vegetables with confidence and keep waste to a minimum. From asparagus and artichoke to fennel and celeriac, James Strawbridge has your veg box covered!

Whether you are looking to include more veg in your diet, moving to a vegan or meat-free lifestyle, or looking for some flavor inspiration for your dishes, this is a vegetarian cookbook with a difference--giving you the confidence and knowledge to safely prepare and cook the edible parts of seasonal vegetables.

- Covers more than 60 vegetables organized by seasonality
- Over 135 delicious vegetarian recipes for you to enjoy - including main meals, light lunches and sides
- Detailed information on plant varieties with annotated photographs displaying the edible parts of each vegetable
- Learn the best way to prepare, store, and preserve your favorite veg
- Handy zero-waste top tips and practical tricks throughout to make your vegetables last longer
- Sustainable leftover solutions from stocks, and drying techniques to pickling, fermenting, and roasting

James Strawbridge showcases more than 60 vegetables, season by season, exploring each plant's unique characteristics, different varieties, and how best to prepare produce in your kitchen. An advocate of zero-waste cooking, James also shares how you can make use of all that's edible from root to bloom with ideas on preserving and storing.

Rustle up one of James' family favorites--a warming fennel gratin for a cosy autumn evening meal; watercress, pear, and walnut tart; or even cucumber peel gin, and discover how the humble vegetable can deliver utmost flavor all year round.

A refreshing take on the classic recipe book, The Complete Vegetable Cookbook is a staple in the kitchen or a fantastic gift for food lovers and allotment growers alike!

Complete the Series
Discover more from James Strawbridge in The Artisan Kitchen: The science, practice and possibilities providing modern twists to age-old preservation, fermentation and cooking techniques. Or, why not join Dick Strawbridge, of Channel 4's Escape to the Chateau, and his son James on a journey to reduce your carbon footprint in Practical Self-sufficiency: The complete guide to sustainable living today.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
304
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780744036732
Verschijningsdatum:
2/11/2021
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
216 mm x 257 mm
Gewicht:
1270 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 83 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.