Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Polymers have a very close relationship with our normal life, for example, the proteins and starch in food are polymers. They can be classified as natural and synthetic polymers based on their sources. A polymer has high relative molecular mass and polydispersity. From the view of chemistry, a polymer is a compound that contains repeating units created through polymerization. The repeating units in polymers are called monomers. Homopolymer is a polymer derived from one monomer while copolymer from two (or more) monomeric species. Copolymers are classified as alternating, period, statistical or block copolymers based on the manner in which the copolymers are connected together. Among the categories of copolymers, block copolymers consisting of chemically distinct polymers linked by a covalent bond have attracted increasing attention for their ability to self-assemble into a variety of ordered nanostructures.