Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
'Sus Scrofa in de Pot. Hoe je wild zwijn lekker klaar maakt', heet het nieuwe boek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dat het over wild zwijn gaat zal duidelijk zijn. Net als het vorig jaar uitgekomen boek over de wilde gans is het een kookboek. Maar wel met alles erbij dat je eigenlijk van de diersoort wild zwijn hoort te weten. Het wild zwijn is puur, eerlijk en duurzaam. En hartstikke wild. Juist daarom is Herman ter Weele van Slagerij/wildhandel ter Weele & Zn uit Oene als mede-auteur er bij gehaald. Passie, kennis van het natuurlijke wild gaat nu perfect samen met de kunde van de schrijver en de chef. Een hartstikke leuk boek. Informatief? Zeker. Als wild-geïnteresseerde kun je niet zonder. Voor de hobby-kok en de BBQ-liefhebber een must. Het is ook zeker een boek dat aanslaat bij de bewuste consument. De consument die wil weten waar ons voedsel vandaan komt, die puur natuur beter vindt dan fokstallen en anti-biotica. Wilde zwijnen worden beheerd, ze worden geschoten. En die geschoten worden eten we ook op. Het is goed en eerlijk voedsel. Het komt zo uit het bos en van erg dichtbij.