Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In 2012, over 6.5 million viewers watched Shelina triumph in the MasterChef final: with her instinctive spicing and intense flavors, she brought Mauritian food to TV for the first time, inspiring legions of home cooks to try out her recipes at home. Mauritius is a melting pot of cultures, and Shelina's food reflects that, encompassing Creole, French, Indian, African, British, and Chinese influences. From Gajaks, street food such as chilli cakes, and daal puri (flatbreads with split peas), to vegetarian chickpea and sweet potato curry and black lentil fricassée, there is an emphasis on freshness and subtle spicing. The island's French heritage can be seen in classic Mauritian dishes such as Lamb "La Daube," aubergine toufé, and king prawn rougaille. Many of the curries, pulses, and rice dishes are vegetarian and gluten-free. Plus, from the "Mango Queen," there are enticing desserts, including mango creme brulée and spiced tea rum baba. Sunshine on a Plate showcases the food of this beautiful island in Shelina's unique home cooking. With family-friendly, time-saving recipes and beautiful photography on location in Mauritius, this book will make Shelina a true star of the cookery world.