Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Het aantal diabetespatiënten stijgt helaas, en daar is de auteur, Vera Kwik, er een van. Een verandering van levenswijze met een streng suikerloos dieet drong zich op, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze nooit meer mag genieten van iets zoets. De voorbije acht jaar is de auteur – kokkin van opleiding – beginnen te experimenteren met suikervrij bakken, voor haarzelf en voor diegenen die ook iets zoets zonder suiker willen bereiden. Tal van experimenten mislukten, maar gaandeweg slaagde ze erin een reeks ´klassieke´ recepten om te bouwen tot suikervrije recepten. Het resultaat: Suikervrij bakken met stevia en andere zoetstoffen. In dit boek staan meer dan vijfentachtig taarten, koekjes en andere desserts, die met stevia of een andere bakbestendige zoetstof bereid kunnen worden, schitterend in beeld gebracht door Frank Croes. Geniet suikervrij met mate!