Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The sugar substitutes discussed in this this book, which may also be called alternative, artificial, high-intensity, or non-nutritive sweeteners, can replace the sweetness of sugar while providing few or no calories. In addition to the calorie savings, these sugar substitutes have the advantage of not promoting tooth decay, and they are useful in dietary planning for people who are coping with obesity or diabetes. Each of these sugar substitutes is discussed individually. Sugar substitutes includes both food ingredients with very strong sweetening power that provide zero or very few calories, which are used in very small amounts to sweeten foods, and bulk sweetening agents such as polyols, which can replace both the bulk of sugar and some of its sweetness. The availability of a variety of safe sugar substitutes is of benefit to consumers because it enables food manufacturers to formulate a variety of good-tasting sweet foods and beverages that are safe for the teeth and general health.