Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This Brief provides an in-depth overview of Shiga toxin producing E. coli, covering key areas such as recent Shiga toxin related poisonings in Europe and the US, the structure and mechanism of action of Shiga toxin, and current methods of detection. The globalization of food production has introduced new risk factors and intensified existing hazards, complicating issues of food safety. Foodborne illness outbreaks, such as those related to Shiga toxin producing E. coli (STEC), are becoming more common and more dangerous. The frequent occurrence as well as the severity of Shiga toxin-provoked disease, and the threat these bacterial toxins pose to the food supply, is a primary concern in food safety. This review serves as a key resource for scientists in the field and public health and regulatory officials charged with maintaining food safety. The Brief also looks to the future of Shiga toxin treatment, specifically the translation of lab bench science into clinical treatments for STEC disease.