• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  1. Games
  2. Andere
  3. Scarlet Nexus

Scarlet Nexus

Sony Playstation 5
€ 63,99
+ 63 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

In de verre toekomst werd een psionisch hormoon ontdekt in het menselijk brein, waardoor mensen extra-zintuiglijke krachten kregen en de wereld veranderde zoals we die kenden. Toen de mensheid dit nieuwe tijdperk binnenging, begonnen gestoorde mutanten, bekend als Anderen, uit de lucht te komen met een honger naar menselijke hersenen. Zeer resistent tegen conventionele aanvalsmethoden, moesten extreme maatregelen worden genomen om de overweldigende dreiging te bestrijden en de mensheid te behouden. Degenen met acute extra-sensorische vermogens, bekend als psionics, waren onze enige kans om de aanval van bovenaf te bestrijden. Sindsdien zijn psionics gescout voor hun talenten en gerekruteerd voor de Other Suppression Force (OSF), de laatste verdedigingslinie van de mensheid.
Met een tweeledig verhaal, begint je avontuur met ofwel Yuito Sumeragi, een energieke rekruut uit een prestigieuze politieke familie, of Kasane Randall, de mysterieuze verkenner wiens kracht en vaardigheid grote bekendheid hebben verworven onder de OSF. Omdat hun verschillende ervaringen met elkaar verweven zijn, onthul je het volledige verhaal en ontgrendel je alle mysteries van een Brain Punk-toekomst die gevangen zit tussen technologie en paranormale gaven in Scarlet Nexus.

Kenmerken:
- Kinetic Psychic Combat: Met behulp van psycho-kinetische vaardigheden wordt de wereld om je heen je grootste wapen. Til, breek en gooi stukjes van je omgeving om je aanvalscombo's te bouwen en je vijanden te vernietigen.
- Vernietig de anderen: Gestoorde mutanten die uit de lucht zijn neergedaald, zeer resistent tegen conventionele aanvalsmethoden en verdedigingen. Gekweld door de constante pijn van hun mutatie, zoeken ze de hersenen van levende organismen om hun waanzin te kalmeren.
- Ontdek een Brain Punk-toekomst: Verken en bescherm een futuristisch Japans landschap dat inspiratie uit klassieke anime en westerse sciencefiction combineert.
- Diepe verhaalgedreven ervaring: Duik in een complex verhaal van banden, moed en heldendom, bedacht door de geesten achter de iconische Tales of Vesperia.

Specificaties

Betrokkenen

Record label:
Bandai Namco Entertainment France S.A.S

Inhoud

Aanbevolen leeftijd (PEGI):
16+

Eigenschappen

Productcode (EAN):
3391892013993
Verschijningsdatum:
25/06/2021
Uitvoering:
Sony Playstation 5
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 63 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
YOUNG ADULT-EVENT

Kom naar YA-day op 15 april

in De Krook in Gent
YOUNG ADULT-EVENT
YA-day Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.