Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This is a vintage cookbook full of interesting and exciting vegetarian recipes for salads and salad dressings, ideal for the beginner. These simple yet effective recipes will appeal to vegetarians and those who cook for them, and they would make for worthy additions to any culinary collection. Not to be missed by those with an interest in nutrition and healthy living. Contents include: "French Dressing", "French Dressing with Mustard", "French Dressing with Chili Sauce", "Vinaigrette Sauce", "Russian Salad Dressing", "Nicoise Dressing", "Roquefort Cheese Salad Dressing", "Mayonnaise Dressing", "Boiled Salad Dressing, with Whites of Egg and Cream", "Romaine Salad", "Salad Dressing or Romaine", etc. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. It is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on vegetarianism.