Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Rawfood ? En français : alimentation « brute » au sens naturelle, vivante, crue. Venue des états-Unis, c'est LA tendance culinaire qui allie gourmandise et aliments haute-vitalité. Au menu : fruits et légumes de saison, graines germées, oléagineux, laits végétaux, plantes… à consommer crus pour préserver leurs saveurs naturelles ainsi que vitamines et enzymes détruits habituellement à la cuisson. Loin d'être austère, le cru peut être savoureux et créatif pour qui sait le préparer et l'assaisonner (cru mais aussi mariné, déshydraté, en jus…). C'est ce que propose cet ouvrage grâce à des recettes simples pour chaque saison (apé-raw et entrées, plats, desserts et en-cas, boissons). Surprenant et rafraîchissant !