Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Following the success of Plants You Can't Kill, Tornio now takes a look at those plants that can actually kill you if you're not careful. This book will offer up information to gardening enthusiasts of all levels about common plants that are toxic, poisonous, and even deadly. While the level of toxicity varies from each plant, all are considered deadly in one way or another to wild animals, family pets, and even humans. With its colorful, easy-to-read format, Plants That Can Kill will introduce readers to what these plants look like, smell like, feel like, and sometimes even taste like. Fun facts, interesting tidbits, and history will combine to teach gardeners where these types of plants can be found, how poisonous each one is, and whether these plants are still okay to have in their gardens or if they should be gotten rid of immediately. Plants featured include many common and attractive species you may receive in bouquets or even decorate your homes with, including daffodils, irises, tulips, jasmine, witch hazel, mistletoe, poinsettias, buttercups, marigolds, and even fruits and vegetables like cherries, rhubarb, and some tomatoes.