Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
To evaluate nutritional significance of edible wild and unconventional fruits, 13 samples were collected from different areas of Pakistan. The fruits were analyzed for moisture, ash, vitamin C by Spectrophotometer, Sugars (Glucose, fructose & sucrose), macro minerals (Na, K, Ca and Mg) and micro nutrients (Co, Cr, Cu, Ni, Zn and Fe) by Atomic Absorption Spectrophotometer Due to lack of information available on energy, micro and macro nutrients composition of these fruits and their role in contemporary diet, the assessment was carried out on the basis of nutritional quality. All these fruits were found quite rich in nutrients. Furthermore, as these fruits have not yet been considered as an alternate food products, measures to be taken to conserve or utilize these fruits, in order to reduce wastage.