Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Optimal nutrition is difficult to achieve. Insufficient energy and nutrient intake leads to inadequate growth, whereas too much can result in increased risk of non-communicable diseases (mainly obesity) and may adversely affect children with chronic diseases. Our understanding of the pathophysiology of inappropriate growth and the pathways involved in optimal and catch-up growth is constantly evolving. There is also new data emerging on the role of genes and the interaction between nutrition and epigenetic changes involved in growth, as well as on the interplay between nutrition and growth factors and hormones in health and disease states. In this latest yearbook, noted specialists present leading studies related to various aspects of nutrition and growth published between July 2017 and June 2018. Each study is summarized, with comments, providing additional and helpful views of interpretation. The book will provide useful and valuable information for health care providers, physicians, nurses, dieticians, scientists, and anyone else interested in nutrition.