Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Raqeebah heeft een diepgewortelde liefde voor koken en een grote passie voor Indiaas eten. Haar culinaire avontuur begon twintig jaar geleden toen zij van Nederland naar Engeland verhuisde en de Indiase keuken ontdekte. Ze dompelde zich onder in de culinaire traditie van curries en kruiden en vertaalde deze recepten naar eigentijdse varianten.
Wilde je die proeven, dan was je jarenlang aan het goede adres in Den Haag waar ze samen met haar man het succesvolle restaurant Chef India runde. Nu heeft ze haar beste recepten gebundeld in haar eerste boek ‘Mijn liefde voor Indiaas eten’, zodat ook jij de lekkerste Indiase gerechten op tafel zet.
In dit boek vind je de recepten die Chef India tot een van de populairste Indiase afhaal- en bezorgrestaurants van Nederland maakte. Heb je altijd al samosa, chicken tikka masala, palak paneer, naan en mango lassi willen maken, dan hebben die gerechten dankzij Raqeebah’s heldere uitleg straks geen geheimen meer voor je. Wil je verrassen, dan zijn er genoeg nieuwe recepten om mee te experimenteren zoals quinoa en kikkererwtensalade, cardamom toffee cheesecake en vegan coconut lassi. Culinaire pareltjes van nu en klassiekers met veel variatietips en tricks, zodat iedere thuiskok er creatief mee aan de slag kan.
Raqeebah Hussain-Karim heeft een doctoraalbul Bedrijfseconomie en studeerde Levensmiddelentechnologie. Ze adviseert voedingsproducenten bij het ontwikkelen van Indiase maaltijden en kruidenmixen voor foodservice- en retailbedrijven.