Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
De Australische kok Bill Granger laat met zijn no-nonsense benadering van koken zien hoe je op een eenvoudige, niet-tijdrovende manier bijzondere gerechten kunt maken. De recepten, met multiculturele invloeden, zijn even eigentijds als Bills benadering van koken. En alle maaltijden komen aan bod: van een heerlijk ontbijt en een smakelijke lunch tot een exclusief diner. Sommige gerechten zijn chic, andere casual. man in de keuken is dan ook méér dan een kookboek van een man voor een man, het is een boek voor iedereen die op een relaxte manier wil genieten van lekker eten en goed gezelschap. Bill Granger is eigenaar van diverse restaurants in Sydney, Japan en Engeland. Hij is auteur van tien kookboeken - alle internationale bestsellers - en hij schrijft regelmatig voor diverse culinaire tijdschriften. Zijn televisieprogramma Bill's Food is ook in Nederland op televisie te zien.